[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Hero_Widget”][/siteorigin_widget]
Η “αλλαντοποίηση” είναι μια τεχνική που δημιουργήθηκε από την ανάγκη διατήρησης του κρέατος από τα αρχαία χρόνια.
Έχει γραπτή ιστορία τουλάχιστον 2500 χρόνων, εξελίχθηκε και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
Φυσικά στη σημερινή μας εποχή αποτελεί πλέον μια γαστρονομική απόλαυση παρά την κάλυψη της ανάγκης διατήρηση του κρέατος.
Στο Μαγαζάκι μας θα βρείτε αλλαντικά φρέσκα, ποιοτικά, παραδοσιακά από τους καλύτερους παραγωγούς αλλαντικών στη Ελλάδα και όχι μόνο.
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
Μερικά από τα αλλαντικά που θα βρείτε στα Κατάστημα μας
- Λούντζα
- Παστράμι
- Μπριζόλα βουβαλίσια
- Σουτζούκ παστουρμά
- Παστουρμά
- Χοιρομέρι φούρνου με δενδρολίβανο
- Ρόλο χοιρινό καπνιστό
- Σαλάμι αέρος με επικάλυψη πιπεριά
- Καβουρμά
- Λουκάνικα διάφορων ειδών
- Μορταδέλα
- Σαλάμι
- Πάριζα
Και άλλα Πολλά!