
Μεζες Με Καβουρμά
Ένας εξαιρετικός μεζές με πλούσια γεύση και άρωμα.
Εύκολη, νόστιμη και απλά .. τέλεια συνταγή!
Συστατικά
- 8 Φρέσκα Αυγά
- 200γρ Καβουρμά
- 100γρ Φέτα
- 100γρ Ημίσκληρο Τυρί
- 50γρ Κρουτόν
- 2 Φρέσκιες ντομάτες
- 1 Πράσινη Πιμερια μέτρια
- 50γρ Ελαιόλαδο
- 1 Μικρό Κρεμμυδάικι Φρέσκο
- Λίγο Πιπέρι κόκκινο γλυκό
- Πιπερί Μάυρο
- Λίγο θυμάρι
- Λίγο Αλάτι
Οδηγίες
-
Διαδικασία!
Θερμαίνετε το λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι μαζί με το αλάτι και τα μυρωδικά, προσθέτετε την πιπεριά σε κομματάκια ή ροδέλες μέχρι να μαραθεί.
Μετά προσθέτετε τον καβουρμά σε κομματάκια και την ντομάτα σε μικρές φέτες.
Τα αφήνετε μερικά λεπτά να δέσουν.
Μετά προσθέτετε την φέτα από επάνω τα αυγά .
Σκεπάζετε με το καπάκι και περιμένετε περίπου 10 λεπτά.
Τέλος προθερμαίνετε το φούρνο στου 200οC και βάζετε στο φούρνο Από πάνω πασπαλίζεται με το ημίσκληρο τυρί και περιμένετε αλλά 15'.
Σερβίρεται και συνοδεύεται με λευκό κρασί ή μπύρα!
Καλή σας όρεξη!