Μεζές Με Καβουρμά

  • από
Μεζές Με Καβουρμά. Ένας εξαιρετικός μεζές με πλούσια γεύση και άρωμα. Από το μαγαζάκι Μας Μια συνταγή για την Τσικνοπέμπτη

 

Μεζες Με Καβουρμά

Ένας εξαιρετικός μεζές με πλούσια γεύση και άρωμα.

Εύκολη, νόστιμη και απλά .. τέλεια συνταγή!

Χρόνος Προετοιμασίας 5 minutes
Χρόνος Μαγειρέματος 30 minutes
Συνολικός Χρόνος 35 minutes
Μερίδες 4 Μερίδες

Συστατικά

  • 8 Φρέσκα Αυγά
  • 200γρ Καβουρμά
  • 100γρ Φέτα
  • 100γρ Ημίσκληρο Τυρί
  • 50γρ Κρουτόν
  • 2 Φρέσκιες ντομάτες
  • 1 Πράσινη Πιμερια μέτρια
  • 50γρ Ελαιόλαδο
  • 1 Μικρό Κρεμμυδάικι Φρέσκο
  • Λίγο Πιπέρι κόκκινο γλυκό
  • Πιπερί Μάυρο
  • Λίγο θυμάρι
  • Λίγο Αλάτι

Οδηγίες

  1. Διαδικασία!

    Θερμαίνετε το λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι μαζί με το αλάτι και τα μυρωδικά, προσθέτετε την πιπεριά σε κομματάκια ή ροδέλες μέχρι να μαραθεί.

    Μετά προσθέτετε τον καβουρμά σε κομματάκια και την ντομάτα σε μικρές φέτες.

    Τα αφήνετε μερικά λεπτά  να δέσουν.

    Μετά προσθέτετε την φέτα από επάνω τα αυγά .

    Σκεπάζετε με το καπάκι και περιμένετε περίπου 10 λεπτά.

    Τέλος προθερμαίνετε το φούρνο στου 200οC  και  βάζετε στο φούρνο Από πάνω πασπαλίζεται με το ημίσκληρο τυρί και περιμένετε αλλά 15'.

    Σερβίρεται και συνοδεύεται με λευκό κρασί ή μπύρα!

    Καλή σας όρεξη!

    Μεζές Με Καβουρμά. Ένας εξαιρετικός μεζές με πλούσια γεύση και άρωμα. Από το μαγαζάκι Μας Μια συνταγή για την Τσικνοπέμπτη
Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αξιολόγηση




δέχομαι το Οροι και Προϋποθέσεις και το Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.