Ριζότο agrimon με Άγρια Μανιτάρια – Μαύρη Τρομπέτα

  • από

Ριζότο agrimon με Άγρια Μανιτάρια - Μαύρη ΤρομπέταΡιζότο agrimon με Άγρια Μανιτάρια – Μαύρη Τρομπέτα

Ένα νόστιμο ριζότο, το οποίο παρασκευάζεται πιο γρήγορα και εύκολα καθώς όλα τα υλικά του βρίσκονται σε ένα μείγμα.

Το συγκεκριμένο ριζότο αξιοποιεί τα ιδιαίτερα αρώματα της μαύρης τρομπέτας. Για να κρατήσουμε τη γεύση της μαύρης τρομπέτας καθαρή και σαφή, ετοιμάζουμε το ζωμό μουλιάζοντας την σε νερό που σταδιακά το ζεσταίνουμε.

Τα μανιτάρια αρωματίζουν το νερό που γίνεται ένας σκουρόχρωμος, μαύρος σχεδόν ζωμός.

Τα μανιτάρια είναι καλύτερο να τα προσθέτουμε στα 2/3 του βρασμού και όχι στην αρχή του. Η παρουσία του σκόρδου στην συνταγή σχεδόν επιβάλει το λευκό κρασί στη φάση του σβησίματος του ρυζιού.

Χωρίς προσθήκη άλλου ζωμού αλλά με τον αρωματισμό του νερού από το ίδιο το μανιτάρι κατά το μούλιασμά του, θα παρασκευάσουμε ένα ριζότο ιδανικό για ψητά ψάρια ή ελαφρά πιάτα πουλερικών ή κρεατικών με συνοδεία λευκού κρασιού.

Ανακαλύψτε όλη την σειρά προϊόντων agrimon στο Μαγαζάκι μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

δέχομαι το Οροι και Προϋποθέσεις και το Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.